Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   23:58
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
El mural ja està totalment llest
15/07/2020 | 15:57
El mural de benvinguda està acabat
saveu.cat

El mural de benvinguda als visitants que s'ha pintat a la plaça de Teixidores està pràcticament acabat. L'artista Natalia Spitale ha estat l'encarregada de donar forma i color a un mural format per quatre il.lustracions diferents promogut per la regidoria de Promoció Econòmica.

En un dels plafons de la plaça es fa una recreació del centre de Sóller amb el tramvia, el brollador i la parròquia com a protagonistes. El dedicat a les festes, moros i pageses i les banderes dels dos col.lectius en són els protagonistes. Una de les pintures posa en valor el passat industrial amb les fàbriques de teixits, el Banc de Sóller i l'herència modernista. El darrer plafó està dedicat al Sóller Rural, fent un homenatge al paisage, les muntanyes i el cultiu dels cítrics i l'olivera.

Precisament aquesta composició pictòrica s'havia d'inaugurar avui, però l'Ajuntament ha acordat posposar-ho una setmana com a mostra de dol per la mort d'un jove en accident de moto.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a