Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de gener de 2021   |   01:30
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Els operaris treballen en l'adequació de l'interior del museu.
20/06/2020 | 06:52
El Museu de la Mar es prepara per reobrir
SaVeu

El Museu Marítim vol retornar a la normalitat. I mostra d’això és que durant aquestes setmanes els operaris estan fent un seguit de preparatius perquè la institució museística instal.lada a l’oratori de Santa Catalina d’Alexandria pugui reobrir a finals del mes de juliol, segons les previsions del seu director, Marc Forés.

Durant aquests dies, el Consell de Mallorca, responsable del museu, està duent a terme diverses inversions que apugen a uns 35.000 euros per millorar les instal.lacions del museu. La finalitat és posar-lo al dia i recuperar alguns elements que han estat set anys en hibernació des que va tancar el desaparegut Museu de la Mar.

Els operaris treballen en reparar la coberta de la capella substituint les teules danyades o desaparegudes amb el vent, es renova per complet la il.luminació interior del museu canviant les bombetes alògenes per altres de tipus LED, el que millorarà l’eficiència energètica del museu. També s’instal.len uns interruptors amb sensors als banys per evitar que els usuaris hagin de prémer l’interruptor i es crea una sala d’audiovisuals a la planta baixa del museu que estarà dotat amb una pantalla d’alta definició, ha explicat Forés.

Una de les actuacions més importants consisteix en substituir la maquinària de climatització de l’edifici, que després de set anys sense funcionar s’havia avariat i era inservible.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a