Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 12 de juliol de 2020   |   18:27
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
El casc urbà de Deià.
17/06/2020 | 11:57
Deià entra avui en festes patronals
J.V.

Deià celebrarà a partir d'avui unes festes patronals de Sant Joan adaptades a la nova normalitat. L'Ajuntament ha elaborat un programa d'actes que incorpora la nova normativa sanitària en matèria de distànciament, higiene i aforament màxim.

El programa d'actes s'encetarà avui capvespre amb l'enramada de carrers, la repicada de campanes i la penjada de banderes de Sant Joan. Però serà demà dijous quan arribi el primer dels plats forts de les celebracions. A partir de les 22 hores, Maria Ignàsia Pérez serà l'encarregada de llegir el pregó d'obertura de les festes. Serà a l'amfiteatre Joan Mas, on també hi actuarà el grup Los Rabinovich.

Per a l'edició d'enguany, tots els actes disposaran d'un aforament màxim que s'ha indicat al mateix programa de festes. Els deianencs que hi vulguin assistir han reservat durant tota la setmana el seu seient, recollint un tiquet gratuït a la seu de l'Ajuntament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a