Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 12 de juliol de 2020   |   18:46
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Un dels operaris, preparant els anclatges de la persiana.
10/06/2020 | 16:12
Persiana nova per a la biblioteca
R.V.S.

Operaris de la Brigada Municipal treballaven avui dematí per col.locar una nova persiana a la finestra de l'edifici de Les Escolàpies que va quedar afectat per l'incendi provocat que primer va cremar diverses motocicletes aparcades al carrer i després va acabar afectant la finestra.

Va faltar poc perquè les flames acabassin afectant l'interior de la Biblioteca Municipal, que es situa en aquella ala de l'edifici.

La Biblioteca Municipal va obrir les seves portes ja fa algunes setmanes i aquests dies estudien si la propera setmana les instal.lacions poden obrir per donar servei als alumnes que preparen els examens de juny. És molt habitual que estudiants o grups d'estudiants es reuneixin a la Biblioteca Municipal per preparar les proves d'accés a la universitat o altres examens importants, ja que s'aprofiten de la bibliografia d'aquella sala, de la comoditat de l'aire condicionat, del silenci o del clima d'estudi.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a