Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de juny de 2021   |   09:45
 
Enquesta  
Quin Port t’agrada més, el d’abans de les obres al passeig i als molls o el d’ara?

El d‘abans
El d‘ara
 
Autoritats i cuiners en la cuina del menjador social
19/05/2020 | 16:25
Arranca el menjador social
saveu.cat

Uns 35 usuaris han estrenat avui el menjador social promogut per l'Ajuntament de Sóller. Amb el centre d'operacions instal.lat a la cuina de l'escola Es Puig, el municipi ha repartit avui el primer dinar a les persones que s'han vist més afectades per l'impacte econòmic que ha deixat com a estela el coronavirus i l'estat d'alarma.

El menjador estarà operatiu tots els dies de la setmana. Els beneficiaris reben en una fiambrera el plat calent del dia, acompanyat per una peça de fruita i pa. En el primer dia s'ha servit macarrons amb tonyina.

El batle Carles Simarro i els regidors Carlos Darder i Mar Castañer han visitat avui les instal.lacions de la cuina que s'ha posat en marxa amb professionals del sector de la restauració que hi treballen de forma voluntària. Els voluntaris aniran fent torns rotatius de tres persones en cada un.

El batle ha posat en valor la feina dels voluntaris i ha explicat que "la nostra intenció hagués estat posar-lo en marxa abans, però els tràmits administratius no ens ho han permès fins avui". El menjar es cuina amb els aliments que rep l'Ajuntament de donacions i el que adquireix al comerç local.

Els beneficiaris poden recollir els aliments a les seus de la Tercera Edat de Sóller i de la Gent Gran del Port. Per a les persones sense mobilitat es fa un servei d'entrega a domicili. El servei és completament gratuït per als seus usuaris, que prèviament ho han de sol.licitar a l'Ajuntament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a