Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de juny de 2021   |   08:52
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
Bestard, Aguiló i Darder fent la crida.
20/03/2020 | 17:57
Crida a donar material sanitari
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller fa una crida a particulars i empreses perquè donin material sanitari degut a l'escassetat d'alguns productes. En especial es necessiten màscares protectores, guants i gel desinfectant.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que els efectius d'emergències necessiten disposar de més material sanitari per realitzar el seu treball amb condicions de seguretat. Per això, a més de fer una crida als particulars, la petició va dirigida a totes aquelles empreses de Sóller que disposin d'aquests productes en els seus magatzems perquè l'aportin. La recollida d'aquests productes es pot fer al quarter de la Policia Local, un organisme que aquesta setmana ha habilitat un magatzem on s'hi guarda el material sanitari que fins ara particulars i empreses han donat.

En aquest sentit, Darder ha manifestat "en nom de l'Ajuntament i de tots els serveis d'emergències, la gratitud a tots aquells que han fet donació del material que es necessita en aquests complicats moments". Es tracta, ha explicat, de "donar un cop de mà als serveis d'emergència" que treballen a la vall "i ajudar-los en tot el que sigui possible".

Per fer visible la demanda, representants de l'equip de govern s'han fotografiat duent a la mà el lema "donau-nos un cop de mà!!!". "No es tracta de crear alarma, sinó una crida a la col.laboració de tots", ha conclòs Carlos Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a