Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   13:30
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Un instant del taller de cuina
12/02/2020 | 16:36
El Botànic aposta per la gastronomia
saveu.cat

En el marc del cicle "De l'hort a la cuina", el Jardí Botànic va acollir dissabte un taller de gastronomia de la mà de Juan Antonio Fernández, que va ensenyar al públic diferents maneres de cuinar la farina elaborada amb blat de xeixa.

Molt públic va assistir a aquest taller promogut pel Jardí Botànic que forma part d'un cicle que tendrà una periodicitat mensual. De la mà de l'agrònom Llorenç Payeras i el cuiner solleric, el Jardí promou el cicle per donar a conèixer aspectes com el cultiu i el consum diferents productes que conrea la pagesia mallorquina. El proper mes tocarà el torn a un taller dedicat a la col borritxona.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a