Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   11:02

El partit disputat ahir entre el C.F. Sóller i el Santa Catalina.
10/02/2020 | 09:54
Important victòria del C.F. Sóller
SaVeu

Gran victòria la que va aconseguir ahir el C.F. Sóller davant un Santa Catalina que queda allunyat definitivament dels sollerics. El 3-0 amb el que va finalitzar l'enfrontament situa els sollerics a la taula classificatòria amb onze punts més que els palmesans.

Aitor va avançar el C.F. Sóller amb un gol a la primera part en rematar de cap des de l'interior de l'àrea.

A la segona part el partit es va igualar amb un Santa Catalina que cercava el gol de l'empat. Però en el tram final, Marc Esteve i Julio Córdoba anotaren el 2-0 i el 3-0 que assegurava la consecució dels tres punts.

Port de Sóller 1 - Sant Marçal 2

El Port de Sóller, per la seva banda, va encaixar ahir una derrota per 1-2 davant un rival directe com el Sant Marçal. Amb aquest resultat, els sollerics sumen quatre derrotes consecutives.