Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 28 de febrer de 2020   |   06:33
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Una de les paradetes de venda de fruita i verdura.
07/02/2020 | 09:23
Els venedors de fruita i verdura del mercadet passen dins el mercat
SaVeu

L’Ajuntament vol donar un cop de timó al funcionament del mercat municipal per evitar que continuï en un estat “desolador” i per això tots els venedors de fruita i verdura que els dissabtes s’instal.len al mercadet setmanal hauran de traslladar les seves paradetes a l’interior del recinte municipal.

Així ho ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló (Cs), que ha explicat que aquesta mesura té com a finalitat fomentar la presència de consumidors a l’interior del mercat, ja que, en la seva opinió, presenta un “estat desolador que no pot seguir així”. Segons el regidor, el trasllat d’aquestes paradetes propiciarà que els dissabtes el mercat tengui més fluxe de visitants. La mudança de les paradetes, tres en total, es durà a terme de forma immediata, ha avançat el regidor.

Però a més de moure punts de venda de queviures, Aguiló vol potenciar el mercat mitjançant l’adjudicació temporal de les paradetes buides. El regidor ha explicat que “podria ser un element de promoció del mercat que aquests punts de venda puguessin ser per restauradors que comercialitzassin tapes i copes”. Si s’arriba a materialitzar aquesta proposta, les paradetes tendrien una concessió limitada a l’abril de 2021, data en la qual l’Ajuntament traurà a subhasta tots els punts de venda del mercat per un període de deu any.

La intenció de traslladar les parades de fruita i verdures del mercadet a dins el mercat i la subhasta de llocs buits va ser tractat a la reunió que Aguiló va mantenir amb els placers.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a