Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   08:41
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
La maquinària treballant a la primera línia.
06/02/2020 | 18:40
Renoven un tram de via al Port
SaVeu

El Ferrocarril de Sóller està duent a terme des de dimarts unes obres de renovació d’un creuer de vies situat a l’altura de l’estació terminal del Port. Les obres no afecten al servei de tramvies que funciona amb normalitat, per bé que realitza l’aturada final uns metres abans del punt on es realitzen els treballs.

Les obres tenen com a finalitat substituir l’agulla del canvi de vies que hi ha al final del recorregut de la via fèrria, degut al desgast que ha sofert amb el pas dels anys. Com que es tracta d’una via que està encastada en el paviment, la substitució ha requerit l’ús de maquinària pesada per tal de poder retirar la infraestructura danyada.

L’obra s’emmarca en les actuacions que està duent a terme la companyia per posar al dia la plataforma de vies del tramvia. Precisament al llarg dels propers dies els treballs es traslladaran a la platja de vies que hi ha davant les cotxeres del tramvia. Allà es renovaran els raïls i les travesses que es substituirà per nou material. Les obres es faran en dues fases per evitar que afecti al servei ordinari de tramvies, han informat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a