Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   08:58
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
L'oposició en bloc criticant el nou pacte
04/02/2020 | 16:24
L'oposició acusa el PP de 'comprar' Bestard
saveu.cat

Els tres partits que des d'ara formen part de l'oposició van acusar ahir a el batle de Sóller de "comprar" el regidor del PI "a càrrec de l'pressupost municipal" després de la seva incorporació a l'equip de govern com a responsable d'urbanisme després del pacte subscrit amb el PP. De la mateixa manera varen acusar als regionalistes de "vendre's" per una dedicació exclusiva.

Representants de Més, PSOE i UP varen denunciar ahir que el pacte que dóna la majoria absoluta a Carlos Simarro "restarà pluralitat" al consistori de Sóller. Jaume Mateu va posar de manifest els canvis de postura que ha fet el PI en els sis mesos de legislatura "el que demostraria que la seva intenció era la d'entrar a l'equip de govern des d'un principi, que de forma dissimulada ha passat a ser ja totalment explícita".

Segons l'opinió de l'oposició "amb un Simarro amb majoria absoluta ja sabem el que és, perquè es ressent la transparència i el treball de l'oposició", va afegir Mateu. El socialista també va criticat que el nou equip de govern "ja comença a passar el 'rodillo'" després revelar-se que l'equip de govern preveu passar al dematí els plens ordinaris que ara se celebren a la nit.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a