Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 28 de febrer de 2020   |   05:34
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
El circularà a partir de dimecres
03/02/2020 | 15:43
La sortida del tren es retarda a dimecres
saveu.cat

El Ferrocarril de Sóller, que manté aturat el servei ferroviari des del passat 9 de desembre a causa de les obres de reformes i millora de les seves instal·lacions, reprendrà la seva activitat el proper dimecres 5 de febrer i no avui com estava previst.

El motiu d'aquest retard de dos dies es deu, tal com va explicar Javier Igual, cap de manteniment del Ferrocarril, "a la caiguda d'una branca de pi de gran envergadura que va provocar danys d'importància en la infraestructura elèctrica de el tren".

L'incident va tenir lloc la setmana passada a causa de la tempesta Glòria que va causar, a més, importants desperfectes i incidents en diferents zones de Mallorca. Aquesta avaria va provocar "que s'haguessin de desviar els equips de treball a la seva reparació" que, a la vegada, va motivar "un retard que no s'ha pogut recuperar".
Durant l'aturada hivernal el tren ha realitzat millores en la seva infraestructura i en cotxes i automotors per tal de millorar la seguretat dels passatgers.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a