Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   08:03
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
El moment en el que s'ha donat la sortida.
31/01/2020 | 12:38
En marxa l'etapa sollerica de la Challenge
SaVeu

La plaça ha acollit avui dematí la sortida del Trofeu Serra de Tramuntana de la Challenge Internacional Volta a Mallorca. A les 11:30 hores del dematí s'ha donat la sortida al pilot multicolor que es disposava a completar els 163 quilòmetres d'aquesta etapa de muntanya que acabarà a primera hora del capvespre a Deià.

Els ciclistes dels 23 equips que participen en aquesta edició de la Challenge han estat presentats un a un quan acudien al control de signatures que s'havia muntat davant l'accés a la seu de l'Ajuntament. El murcià Alejandro Valverde i l'artanenc Enric Mas han estat els més aclamats pels aficionats que s'han congregat a la línia de sortida.

El batle, Carles Simarro, i el regidor d'Esports, Miquel Nadal, han estat els encarregats de tallar la cinta prèvia a la sortida de l'etapa. Acte seguit, els esportistes han començat la disputa de l'etapa.

Pel que fa al trànsit, la circulació s'ha hagut d'aturar als carrers del centre de la ciutat, així com a la carretera de Desviació. Avui capvespre, als voltants de les 15:30 hores, els ciclistes tornaran creuar la vall per dirigir-se cap a la meta de Deià. La Guàrdia Civil ha anunciat nous talls de trànsit.

Demà dissabte, en la disputa del Trofeu Pollença-Port d'Andratx, els ciclistes tornaran passar per les carreteres de la vall. S'espera que ho facin als voltants de les 14:15 hores.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a