Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   08:39
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Una imatge de l'acte celebrat avui dematí.
30/01/2020 | 16:57
Els escolars, junts per la pau
C.O.

Alumnes dels diferents col·legis del poble s'han reunit avui dematí a plaça per celebrar el Dia Escolar de la Pau i la No Violència. El primer que han fet tots els assistents ha estat un minut de silenci a favor de la pau. Tot seguit, el batle, Carles Simarro, ha agraït a les escoles la seva assistència. La regidora d’Educació, Andrea Pomar, ha fet esment de les diferents pancartes de tela amb mans de colors i missatges que han realitzat les escoles en motiu de la celebració. Unes grans pancartes que han estat penjades a l'Ajuntament durant l’esdeveniment.

Els lemes han estat “La pau és el camí”, del col·legi Es Puig; “Mans d’ajuda per la pau”, de Es Fossaret; “Feim camí per la pau”, de Sant Vicenç de Paül; “Suma’t als qui sumen”, dels Sagrats Cors; “Si tots junts posam la mà, la pau regnarà”, del Pere Cerdà; “La pau es fa cada dia”, de l’IES Guillem Colom Casasnovas, i “Tranquil·litat”, de Ses Marjades.

El rector, Eugeni Rodríguez, també ha explicat l’origen de la violència a través d’un petit conte que ha captat l’atenció de tots els nins i nines de Sóller allà presents. A més, ha proposat a tothom fer un acte de pau i abraçar a la persona que tingués al costat durant deu segons i en silenci. Finalment, la celebració ha acabat amb el cant de la cançó “La pau és aquí”, una adaptació de “Heal the world”, de Michael Jackson.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a