Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 28 de febrer de 2020   |   07:39
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Moment de la firma de l'acord
29/01/2020 | 18:47
PP i PI segellen el pacte
saveu.cat

El president de PP i batle de Sóller, Carles Simarro, i el portaveu del Pi a l'Ajuntament, Jaume Bestard, han firmat avui horabaixa el pacte mitjançant el qual el regionalista s'integra a l'equip de govern municipal. D'aquesta manera, Simarro passa a tenir majoria absoluta fruit dels pactes subscrits entre el PP, Ciutadans i ara El Pi.

Bestard passarà a ocupar les carteres d'Activitats, Obres i Urbanisme i la de Patrimoni, tasca que realitzarà amb dedicació exclusiva al càrrec. Carles Simarro s'ha mostrat "orgullós de sumar a Bestard en el projecte" perquè "Sóller necessita un govern valent que tengui uns objectius molt clars".

El nou regidor d'urbanisme, àrea que Simarro ha qualificat com la "joia de la corona", ha assegurat que "ara podem donar la passa per integrar-nos en el govern després d'haver vist tot el que s'ha fet fins ara". El seu objectiu és "sumar i no restar com fa l'oposició". Per als dos, "és important dur endavant projectes de futur per a Sóller".

Membres dels dos partits han acudit al despatx de batlia per acompanyar els líders dels dos partits a la firma del pacte de legislatura.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a