Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 28 de febrer de 2020   |   06:04
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Una de les paradetes desmantellades
29/01/2020 | 15:59
Desmantellen les paradetes del mercat
saveu.cat

L'empresa que ha perdut les sis paradetes del mercat municipal ha retirat aquests dies els elements que tenia instal.lats dins el recinte municipal, per donar compliment així a la resolució municipal que obliga l'antic concessionari a abandonar el mercat.

L'Ajuntament li va rescindir el contracte després de detecar que l'adjudicatari estava incomplint les clàusules incloses en el document que havia firmat. El municipi va haver de recórrer al Consell Consultiu per poder liquidar el contracte de concessió a sis paradetes, que es dedicaven a la comercialització de vins i tapes.

Reunió improductiva

Per altra banda, els placers del mercat s'han reunit aquests dies amb el batle per expressar les preocupacions del col.lectiu. Els mateixos comerciants han qualificat la reunió d'improductiva donat que no aconseguiren compromisos fermes a les seves reivindicacions. Els placers demanen millores a les instal.lacions, una nova redistribució de les despeses comunals i un compromís real per revitalitzar el mercat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a