Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   08:56
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Grande-Marlaska avui al centre de coordinació del rescat
28/01/2020 | 15:29
Grande-Marlaska anima a seguir en la recerca del desaparegut a na Mora
saveu.cat

La recerca del muntanyenc desaparegut al torrent de na Mora des de dilluns passat s'estén des del canal de Cabrera fins a la badia d'Alcúdia. Així ho ha explicat avui el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, que avui dematí ha visitat al Port de Sóller el centre de comandament de l'operatiu de recerca ubicat a l'estació naval de l'Armada.

El ministre ha assegurat que els serveis d'emergències "no escatimaran esforços" per rescatar David Cabrera. En la seva visita a el centre de comandament, el ministre s'ha interessat per les tasques de recerca que duen a terme diferents cossos d'emergències i voluntaris. De fet, ha destacat la tasca que duen a terme els serveis d'emergències i ha posat en valor la feina que duen a terme els voluntaris en les labors de recerca.

En la roda de premsa posterior, Grande-Marlaska ha destacat la "importància de la cultura de prevenció" davant de situacions com el temporal 'Glòria' i ha quantificat en 16 milions d'euros els danys ocasionats per aquesta tempesta a Balears només en infraestructures públiques. El ministre ha anunciat que el pagament d'ajuts es realitzarà en un curt espai de temps.

El ministre de l'Interior ha estat acompanyat per la presidenta del Consell, Catalina Cladera; el conseller insular d'Interior, Josep Lluís Colom; el director insular d'emergències, Francesc López i el delegat del Govern a les Illes Balears, Ramon Morey, entre d'altres.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a