Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   06:49

El partit disputat ahir entre el Sóller i el Mallorca B.
27/01/2020 | 09:50
Derrotats per la mínima
SaVeu

Derrotes per la mínima del C.F. Sóller i del C.F. Port de Sóller en els duels disputats ahir diumenge davant el Reial Mallorca B i el Pollença i Port, respectivament.

El C.F. Sóller va caure davant el filial mallorquinista després de realitzar un gran partit. Els visitants s'avançaren al minut 20 de la primera part, mentre que Marcos Fernández empatava pels sollerics a la darrera jugada del primer temps.

A la segona part el joc es desenvolupava de manera intermitent en els dos terrenys de joc. Els minuts anaven passant i la sensació era que el Sóller podia marcar el segon en qualsevol moment. De fet, a deu minuts del final Aitor va estar a punt d'anotar el 2-1 després d'una gran jugada personal. Emperò, la pilota va marxar fora.

A la jugada següent el Mallorca va culminar una ràpida jugada per la banda esquerra amb un remat des de l'interior de l'àrea que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa.

Tot i l'1-2, el Sóller va insistir i en els darrers minuts de partit Marc Esteve va tenir a les seves botes l'oportunitat d'empatar. Però la sort tampoc no va bufar al seu favor i la pilota va sortir a fora.

Port de Sóller 0 - Pollença i Port 1

El Port de Sóller, per la seva banda, es va veure superat per un equip pollencí situat a la zona capdavantera de la taula classificatòria. Un solitari gol al començament del partit va ser suficient perquè el resultat ja no es mogués i s'arribàs al final dels noranta minuts amb derrota per a l'equip portuari.