Divendres, 19 d'abril de 2024   |   16:29

Donato en el transcurs del partit disputat ahir.
04/11/2019 | 09:34
El Sóller, a la zona tranquil.la de la taula
SaVeu

El C.F. Sóller va deixar ahir tocat a un dels equips que a hores d'ara s'ha convertit en un dels principals candidats al descens de categoria. El 3-0 aconseguit per l'equip d'Àlex López davant el Collerense deixa els de la barriada de Palma amb tres punts al fons de la classificació, mentre que els de la vall es situen en una còmode desena posició.

El partit d'ahir va estar marcat per la superioritat dels sollerics. Marcos Fernández va avançar l'equip al minut 20 de la primera part en aprofitar una gran passada d'Alejandro Latorre.

A la segona part, amb l'1-0 al marcador, el Collerense fou una mica més ofensiu i tengué dues aproximacions a l'àrea defensada per Pau Seguí. Però les esperances palmesanes acabaren en el minut 59 quan Marc Esteve va anotar el 2-0.

En la darrera mitja hora de partit l'equip de la vall va gaudir de noves arribades, fruit dels espais que el Collerense deixava el darrera. En aquest sentit, al minut 88 Marc Esteve repetia autoria i anotava el definitiu 3-0.

Pla de na Tesa 2 - Port de Sóller 0

El Port de Sóller, per la seva banda, no va poder sumar un resultat positiu en la visita que dissabte capvespre va retre al terreny de joc del Pla de na Tesa.

Un gol en pròpia porteria va avançar els locals en el transcurs de la primera part. El segon gol es va encaixar ja durant la segona part del partit.