Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 30 de setembre de 2020   |   22:54
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
La berenada que ha culminat la prova esportiva.
03/11/2019 | 16:45
La festa anual de la bicicleta
saveu.cat

Un centenar de cicloturistes ha acomplert avui la tradició anual de la Baixada de Valldemossa. Fa 34 anys que el Club Ciclista Defensora Sollerense organitza cada tardor aquesta festa de la bicicleta que convida a realitzar un recorregut que transcorre pel marc incomparable de la Serra de Tramuntana, fet sense presses i sense competitivitat, i que acaba amb una abundosa berenada a la Plaça de la Constitució.

Els participants han estat enguany menys dels habituals degut a les inclemències meteorològiques. Un fort vent ha acompanyat els cicloturistes, de totes les edats i condicions, durant el seu recorregut des de Valldemossa fins a Deià, Sóller, el Port i altra vegada Sóller, culminat a la Plaça de la Constitució amb regals i berenada. Però tot i això els participants han pogut gaudir de les carreteres tancades per a ells i han practicat l'esport que més els agrada.

Al terme de la berenada un ruixat ha acomiadat els esportistes, una vegada ja culminada la fita anual.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a