Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 20 de noviembre de 2019   |   19:08
 
Enquesta  
Ha de deixar Fornalutx de pertànyer al club dels Pueblos Bonitos de España?


No
 
Els representants del centre educatiu solleric, ahir al Consell.
23/10/2019 | 09:50
L'Institut de Sóller, premi Gota d'Oli
saveu.cat

L’Institut Guillem Colom Casasnovas està d’enhorabona. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca i el Consell de Mallorca li lliuraren ahir horabaixa el premi Gota d’Oli i els professors Juan A. Fernández i Joan Carles Simó, acompanyats per diversos alumnes de la branca d’hosteleria, varen acudir a recollir-lo.

Els guardons Gota d’Oli han estat concedits enguany als centres educatius que imparteixen els estudis de cuina i restauració, mitjançant els quals s’introdueixen als futurs professionals coneixements en relació a l’oli de Mallorca, les seves característiques i aplicacions en la gastronomia. Varen recollir els diplomes, la gota d’oli de fusta i una botella d’oli de Mallorca com a obsequi, representants dels IES de Sóller i també Alcúdia, Calvià i Son Servera, el centre integral de Formació Professional Juníper Serra de Palma i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, va presidir a Palau Reial el lliurament dels premis Gota d’Oli 2019, unes disticions que enguany arriben a la 14ena edició. Es tracta d’un guardons que concedeix el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca juntament amb la institució insular, que reconeix persones, entitats o institucions que amb la seva tasca difonen l’oli d’oliva de Mallorca i promouen el seu consum.

“Dins la aposta convençuda del Consell de Mallorca pel producte local, vull encoratjar als productors a continuar treballant perquè l’oli d’oliva mantingui la seva qualitat i el seu prestigi arreu del món”, va dir la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant l’acte, qui va encoratjar tothom “a consumir i utilitzar el nostre oli d’oliva, tant als consumidors com als hotels i restaurants de la nostra illa”.

A l’acte de lliurament dels guardons hi varen assistir també el president del Consell Regulador de l’Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas Salvà, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, Mae de la Concha, entre altres representants institucionals.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a