Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de maig de 2021   |   10:16
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Membres d’UP es reuniren dimarts amb Iván Sevillano, al Consell.
04/10/2019 | 09:07
El Consell invertirà dos milions en millores viàries a Sóller el 2020
SaVeu

L’agrupació local de Podemos a Sóller va mantenir dimarts una reunió amb el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, per tal que la institució s’impliqui en una sèrie de millores de les carreteres, així com la seguretat del túnel de Sóller. La institució insular preveu realitzar inversions per valor de dos milions d’euros dins l’exercici de 2020.

Cati Pizá, regidora d’Unidas Podemos, s’ha mostrat satisfeta amb la reunió, en la qual es varen abordar “reivindicacions històriques”, com el tram de la carretera de desviament de Sóller al Port, que segons Pizá requereix actuacions urgents, segons explica aquest partit a través d’un comunicat.

Per la seva banda, Iván Sevillano va destacar les actuals millores iniciades al túnel, que han permès dotar la infraestructura de moderns sistemes contra incendis i nous grups electrògens i va avançar un paquet de mesures que el Consell durà a terme a la vall, al marc d’una sèrie d’actuacions que es realitzaran en 2020.

Entre elles, l’adequació de la boca sud del túnel, que suposarà la retirada de les marquesines dels antics peatges, l’asfaltat de la carretera de Deià en el tram Sóller-Llucalcari o del camí de ses Argiles.
D’altra banda, el conseller es va comprometre a realitzar un estudi d’alternatives per trobar una solució als problemes de mobilitat, seguretat i aparcament a la travessia de Sóller al Port, tractant d’integrar, si fos possible, un futur carril bici.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a