Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de maig de 2021   |   09:53
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Un dels vehicles participants a la pujada.
04/10/2019 | 09:05
Arriba la pujada al Puig Major
SaVeu

Un total de 114 pilots convertiran en històrica l’edició d’enguany de la Pujada al Puig Major. I no només per la quarantena edició que es commemora enguany, sinó per la qualitat i la quantitat de pilots que han confirmat la seva participació. Dimarts a la nit, les instal.lacions de la Suzuki Tecnicars acolliren l’acte de presentació de l’esdeveniment, que fou el moment en el que es va desvetllar el llistat d’inscrits que havia aconseguit l’organització.

El cap de setmana automobilístic arrencarà avui amb la presència de tots els vehicles a l’aparcament de Sa Torre del Port. Allà, a partir de les 16 hores s’hi duran a terme les verificacions tècniques i administratives dels vehicles participants. Tots els que superin aquests tests formaran part del llistat definitiu d’inscrits.

Ja demà dissabte, a partir de les 15 hores es disputaran les dues primeres mànegues d’entrenaments. Seran les primeres oportunitats per veure en directe els protagonistes del cap de setmana. Diumenge, a partir de les 9:15 hores, es disputarà la tercera mànega d’entrenaments i, seguidament, les dues pujades oficials que determinaran les posicions dels participants a la classificació.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és la longitud del recorregut. La sortida es donarà com sempre des de la corba de Sa Teulera. Però finalitzarà una mica més amunt que en edicions anteriors. Concretament, ho farà a la recta prèvia al Mirador de Ses Barques. El recorregut tendrà una longitud de 5.550 metres i un desnivell de 355’3 metres.

Dissabte la carretera es tancarà a les 13:30 hores i s’espera reobrir-la a partir de les 19 en haver acabat les dues pujades previstes. Diumenge, per la seva banda, la via quedarà tancada al trànsit a les 9:15 hores, obrint-se posteriorment als voltants de les 15 hores.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a