Divendres, 19 d'abril de 2024   |   12:53

Una imatge del partit disputat ahir dematí al Camp den Maiol.
23/09/2019 | 09:14
El Sóller, golejat pel Formentera
SaVeu

Superioritat absoluta d'un Formentera que va golejar ahir el C.F. Sóller en el partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga.

Els pitiüsos foren superiors dintre del terreny de joc i aconseguiren una victòria per 0-6 que els catapulta a la zona alta de la taula classificatòria.

Els sollerics intentaren ser un equip consistent en defensa durant els primers 45 minuts. Però es trobaren amb dos gols en contra abans d'arribar al descans.

A la segona part, amb l'arribada del tercer i quart gol, el partit va quedar totalment sentenciat. El cinquè i el sisè s'encaixaren en el tram final quan la concentració i la pressió de l'equip ja no era la mateixa.

La propera setmana l'equip es desplaçarà fins a Eivissa per jugar davant el Portmany, un dels recent ascendits a la Tercera Divisió.

Sant Marçal 0 - Port de Sóller 2

El Port de Sóller, per la seva banda, va obtenir ahir una important victòria en la visita que va retre al Sant Marçal.

Els de Marratxí, que no es trobaven en el seu millor moment de forma, veren com els sollerics es feien amb tres punts que els col.loca a la zona mitja de la taula classificatòria.

El Port rebrà diumenge la visita de l'Arenal, el penúltim classificat de la lliga.