Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de maig de 2021   |   10:28
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
La pluja dificultava el trànsit, avui horabaixa.
10/09/2019 | 22:01
La pluja desbarata l'inici del curs escolar
G.M.

El curs escolar no podrà començar aquest dimecres, tal i com estava previst, degut a l’alerta vermella vigent durant aquesta nit i les previsions meteorològiques per aquest 11 de setembre a la Serra de Tramuntana.

Fa uns minuts, la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, d'acord amb la Direcció General d'Emergències, ha decidit suspendre les activitats lectives i extraescolars dels centres educatius de les localitats de Bunyola, Sóller, Fornalutx i Escorca, juntament amb altres de la Serra de Tramuntana degut a les previsions de pluja abundant i vent per les properes hores.

Els equips directius hauran de ser als centres durant l'horari lectiu per si algun alumne acudís al centre, però no hi haurà activitat educativa, ni tampoc transport escolar.

En tot cas, el Govern Balear ha aconsellat màxima prudència en els desplaçaments i seguir les indicacions dels serveis d’emergències i de l’AEMET.

L’alerta vermella a la Serra de Tramuntana ha provocat que Policia Local i Protecció Civil tenguin efectius de guàrdia de manera extraordinària durant tota la nit.

Fins ara en el centre de Sóller s’han registrat precipitacions d’aproximadament 50 litres, que en alguns llocs han augmentat fins als 80. A Lluc ja se n’han registrat 150 i a Son Torrella 90, i la temperatura ha caigut en picat prop de 10 graus. A Sóller no han provocat incidències remarcables.

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a