Divendres, 19 d'abril de 2024   |   07:13

El davanter Donato observa el porter de l'equip rival.
09/09/2019 | 09:42
El Sóller, superat pel Platges
SaVeu

Mala jornada per al C.F. Sóller que ahir va veure com el Platges de Calvià sumava els tres punts en el duel disputat entre ambdós conjunts a Can Maiol.

Els sollerics anaren sempre per darrera en el marcador, tot i que aconseguiren igualar en dues ocasions. Però al tram final una errada els va condemnar a la derrota.

El Platges de Calvià s'havia avançat en el transcurs dels primers 45 minuts. Però Sergi Varón va empatar en transforma un lliure indirecte des de l'interior de l'àrea. Però poc després va arribar l'1-2 que tornava enfonsar els sollerics. Tot i això, els de la vall seguiren intentant arribar a la porteria calvianera. El premi el va aconseguir Marc Esteve en aconseguir el 2-2 amb un gran remat de cap. Però poc després s'escapava una pilota que el porter solleric Pau ja tenia atrapada i el 2-3 pujava al marcador.

El proper cap de setmana el Sóller visitarà el terreny de joc del Santa Catalina.

Pollença i Port 2 - Port de Sóller 0

Segona derrota consecutiva del C.F. Port de Sóller que ahir diumenge va veure com no podia sumar cap punt en la seva visita a Pollença.

El Pollença i Port va aprofitar les seves armes per col.locar el 2-0 abans del descans.

La propera jornada el Port de Sóller rebrà la visita del Vilafranca a Can Maiol.