Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 1 de juny de 2020   |   04:57
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
El cost de cada regidor en un mes
02/09/2019 | 08:00
La corporació, traduïda en números
saveu.cat

La corporació municipal ha començat a rodar en quan a dietes que perceben els desset membres que integren el consistori solleric, que aquests dies han percebut la mensualitat del seu primer mes de feina de l’onzena legislatura.
El primer mes de feina dels regidors suposa per a les arques municipals un total de 18.700 euros bruts, la major part dels quals van a parar a les butxaques particulars dels regidors.

En aquest concepte s’hi destinen 15.199 euros en el mes de juliol, una quantia que varia en funció del número d’assistències a l’Ajuntament i els límits màxims. Els regidors de l’equip de govern poden percebre un màxim de 1.500 euros bruts mensuals, mentre que els de l’oposició 850. D’aquesta limitació n’estan exents el batle Carles Simarro i la regidora Mar Castañer, que ostenen dedicació exclusiva en el càrrec.

A més de les dietes, la Vila destina 3.500 euros bruts mensuals als grups municipals. Cada partit ingressa 300 euros de base, quantia que s’incrementa en 100 euros per cada regidor que disposa. Si s’hagués d’una extrapolació anual, el cost de la corporació seria de 224.400 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a