Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'agost de 2021   |   08:20
 
Enquesta  
S’han de donar facilitats per reconvertir els grans casals en habitatges unifamiliars menors de 120 metres quadrats?


No
 
La furgoneta ha estat presentada avui.
24/08/2019 | 16:08
Sóller desborda solidaritat
saveu.cat

La plaça de la Constitució ha acollit avui migdia l'acte de presentació de la furgoneta adaptada que permetrà el transport de persones amb malalties rares, un acte realitzat en el marc de les festes patronals de Sant Bartomeu.

L'adquisició i posada en servei del vehicle ha estat possible gràcies al projecte "Passes per en Pau", al qual se li han sumat institucions com la Fundació Aspace, la Fundació Miró-Pastor o l'Ajuntament de Sóller. En la presentació, l'esportista protagonista de "Passes per en Pau", Tòfol Castanyer, ha animat a la ciutadania a implicar-se en accions solidàries, mentre que el batle de Sóller, Carles Simarro, ha mostrat la gratitud a totes les persones que s'han implicat en el projecte.

La furgoneta podrà transportar vuit persones, entre nins i adults, que sofreixen malalties rares als centres de Palma on realitzen activitats. La seva gestió recaurà en la fundació Aspace. El vehicle és una furgoneta marca Mercedes que té capacitat per al transport de cadires de rodes. Disposa d'una rampa per facilitar l'accés dels usuaris.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a