Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 1 d'octubre de 2020   |   00:08
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Autoritats del Consell i de l’Ajuntament a la trobada celebrada ahir.
23/08/2019 | 09:05
El Consell ajudarà Sóller en la creació d’aparcaments
SaVeu

El Consell de Mallorca col·laborarà amb l’Ajuntament de Sóller per crear una xarxa d’aparcaments dissuasoris per tal de millorar la mobilitat al municipi. Aquest va ser el principal acord a què varen arribar la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle de Sóller, Carlos Simarro, en la seva primera reunió institucional de la legislatura que es va celebrar ahir a Palma. A la cita també hi va ser present el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom i el primer tinent de batle, Carles Darder.

Durant l’audiència, les dues institucions es varen comprometre a treballar de manera coordinada per millorar la mobilitat al municipi i la conservació del patrimoni històric.

“Un dels principals compromisos dels Acords de Raixa és apostar per la mobilitat sostenible i facilitar als ajuntaments la creació d’aparcaments dissuasoris als municipis”, va recordar la presidenta Cladera. Per a això es va acordar facilitar a l’ajuntament solleric la creació de nous aparcaments al municipi amb l’objectiu de reduir el trànsit de vehicles pel centre urbà i fer plans de mobilitat per fomentar la sostenibilitat.

També es va decidir continuar treballant en la protecció de la Fàbrica Nova, declarada Bé d’Interès Cultural (BIC) pel Consell i un dels exponents del patrimoni històric i industrial de Sóller. “Treballarem per recuperar aquest espai i poder mostrar el passat industrial de les fàbriques tèxtils al municipi”, va apuntar el batle de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a