Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   03:34
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
Gabriel Navarro i Sebastiana Llabrés, els guanyadors.
18/08/2019 | 20:24
Gabriel Navarro guanya la cursa popular
J.V.

Gabriel Navarro ha estat avui dematí el més ràpid en completar els 8'6 quilòmetres de la Cursa Popular Ciutat de Sóller que un any més ha organitzat la secció d'Atletisme del Cercle Solleric. La prova, que enguany arribava al seu quarantè aniversari, ha reunit a 258 esportistes que han creuat la línia d'arribada situada a la Plaça de la Constitució.

Gabriel Navarro ha demostrat una gran superioritat des dels primers metres de cursa. L'atleta de l'Ada Calvià ha registrat un temps de 27:01 i ha superat en dos minuts a Hugo Rodríguez, el segon classificat. La tercera posició ha estat per a Charly Outon, qui ha completat el recorregut en un temps de 30:41.

En categoria femenina, Sebastiana Llabrés ha estat la guanyadora d'aquesta edició de 2019. Ho ha fet en aturar el cronòmetre en un temps de 32:43 que també li ha servit per situar-se a la catorzena posició de la general absoluta. La segona fèmina que ha creuat la línia d'arribada ha estat Maria Ramis (35:19), mentre que Núria Pérez ha completat el podi absolut femení després de completar la cursa en 35:40.

Pel que fa a la participació sollerica, Fernando Rodríguez ha estat el millor. L'atleta del Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES) s'ha situat a la quarta posició de la general amb una marca de 30:50. Rodríguez s'ha quedat a només nou segons de la tercera plaça del podi. En categoria femenina, Ionica Borsan ha estat la més ràpida. En aquest cas ha completat el recorregut en un temps de 39:49.

L'edició d'enguany de la cursa popular s'ha disputat en un clima de forta calor i molta humitat. Els atletes han completat el tradicional recorregut d'anada i tornada entre la Plaça de la Constitució i el Port de Sóller.

Minicursa

Pel que fa a la Minicursa, disputada sobre un recorregut urbà d'un quilòmetre, Adrián Durán ha estat el més ràpid en categoria masculina (3:07), mentre que en categoria femenina la més ràpida en completar el circuit ha estat Claudia Van Boven (3:44).

La Minicursa ha comptat amb una participació de 96 joves esportistes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a