Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   01:40
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
Un vehicle sortint de l'aparcament públic.
16/08/2019 | 09:16
Ca les Ànimes penja el cartell de complet
SaVeu

Llogar una plaça d’aparcament al recinte subterrani de Ca les Ànimes és pràcticament impossible. A l’empresa pública Sóller 2010 tan sols li queden tres llocs disponibles en règim de lloguer per poder penjar el cartell de complet.

Així ho han assenyalat fonts de l’empresa pública que han posat de manifest que el recinte ha incrementat el nivell d’ocupació amb el lloguer de places. De fet, la pràctica totalitat de les cent places que té en propietat estan sotmeses a aquest règim i a hores d’ara és difícil poder-ne aconseguir una. Moltes places estan en mans d’empreses hoteleres que tenen el seu establiment en el centre de Sóller.

L’aparcament subterrani va entrar en servei l’any 2011 però mai no es va obrir a la rotació. L’Ajuntament el va habilitar con a aparcament en règim de lloguer i durant anys el seu funcionament va estar baix mínims. Les dificultats d’aparcar al centre i l’obertura d’establiments turístics, emperò, han fet capgirar la situació fins al punt que la majoria de places estiguin ocupades, han explicat des de Sóller 2010.

Precisament aquesta empresa ha duit a terme una revisió de preus als lloguers dels aparcaments tant de Ca les Ànimes com del de Sa Calatrava. Amb el nou tarifari, els nous lloguers que es contractin, llogar una plaça a Ca les Ànimes costarà 86 euros, mentre que fer-ho a Sa Calatrava, 70. Fins ara es pagaven 47 euros al mes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a