Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   04:01
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
Representants municipals i de les entitats en el moment de la firma.
16/08/2019 | 09:14
L’Ajuntament destina 52.000 euros a tres entitats socials del municipi
SaVeu

El batle de Sóller i els representants de tres entitats socials varen subscriure dimecres sengles convenis de col.laboració amb els quals el municipi hi destina una partida anual de 52.000 euros. Durant la firma, el batle Carles Simarro (PP) va destacar que “Sóller és el poble més solidari de Mallorca” posant en valor el pressupost que destina a entitats com la fundació Deixalles, la Miró Pastor i al Grup d’Acció Social.

La fundació Deixalles percebrà 37.000 euros per destinar a actuacions de caire laboral, ja que els Serveis Socials disposen de places becades en els tallers de capacitació laboral així com a l’empresa d’inserció laboral que gestiona Deixalles.

Al Grup d’Acció Social el municipi hi destina 7.500 euros en el marc del conveni que sufraga diferents programes que promou el grup parroquial en materia de cobriment de necessitats bàsiques com alimentació, vivenda, o medicació, entre d’altres. Al conveni firmat amb la Fundació Miró Pastor els diners que hi destina el municipi es dediquen al programa d’ajuda a domicili i de vivendes socials. L’Ajuntament, a part de la coordinació i seguiment tècnic, hi destina 7.500 euros. Els representants de les tres entitats varen manifestar la seva satisfacció per la firma dels convenis que prorroguen els programes d’ajuda social.

Els convenis tenen un caràcter anual.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a