Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   02:19
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
Un atleta creua la línia d’arribada en el transcurs de l’edició de l’any passat.
16/08/2019 | 09:13
Diumenge, nova edició de la cursa Ciutat de Sóller
SaVeu

La cursa popular Ciutat de Sóller arriba enguany al seu quarantè aniversari. I ho fa amb la mateixa salut amb la que any rere any centenars d’atletes completen el tradicional recorregut d’anada i tornada entre la plaça de la Constitució i el final del passeig del Port de Sóller.

A les 9:30 hores de diumenge es donarà el tret de sortida als 240 participants que fins a la jornada d’ahir dijous havien formalitzat la seva inscripció. Els atletes abandonaran el centre de la ciutat pel carrer de Bauçà i Mar, i es dirigiran cap a la barriada de l’Horta. Seguidament, ja transitaran per la carretera del Port, tot i que es desviaran uns metres pel camí vell. Una vegada entrin al Port recorreran tota la badia fins que faran mitja volta a l’alçada del Marisol. Tot seguit, emprendran el recorregut de tornada pels mateixos carrers.

Els inscrits nascuts abans de 2005 estaran obligats a competir en aquest circuit de 8’6 quilòmetres.

Mentre s’estigui disputant la cursa gran, els més petits també tendran els seus minuts de protagonisme. A les 9:35 hores es donarà el tret de sortida a la Minicursa, una prova reservada a atletes nascuts entre 2006 i 2011, que presenta un recorregut d’un quilòmetre. La cursa començarà a la plaça i transitarà pels carrers de Bauçà, Rectoria, Gran Via, Plaça d’Amèrica, Sa Mar i arribada novament a la Plaça.

Seguidament, els infants nascuts l’any 2012 i anys posteriors podran disputar la Cursa d’Iniciació d’uns 250 metres entre la Rectoria i l’arribada a la Plaça de la Constitució. En aquest cas, la prova no serà competitiva.
Les inscripcions es mantendran obertes fins demà dissabte a les 12 hores del migdia. Els interessats la poden formalitzar a través de la pàgina web www.elitechip.net. La inscripció a la cursa gran té un cost de 6 euros, mentre que el preu de la Minicursa i la Cursa d’Iniciació és de 2 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a