Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   01:39
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
El llit de la Mare de Déu
15/08/2019 | 17:44
La Mare de Déu reestrena llit
saveu.cat

Amb motiu de la festivitat de l’Assumpció, la parròquia de Sant Bartome ha obert les seves portes perquè els ciutadans puguin contemplar la imatge religiosa de la Mare de Déu que enguany ha reestrenat el seu llit de mort després de dècades d’oblit.

L’escolar major de la parròquia, Guillem Bernat, ha explicat que enguany la presentació del llit de la Mare de Déu presenta alguns canvis significatius. Recupera un llit que “almenys feia setanta anys que no s’utlitzava”. L’exposició del llit ha canviat d’orientació per mirar cap a l’altar major i està rodejat per dos grans àngels de fusta que, com el llit, feia dècades que es guardaven en un magatzem de la parròquia. El que no canvia és la devoció per la imatge del cos jacent de Maria, representada per una peça que data del segle XVIII.

El muntatge es podrà contemplar fins al dia de Sant Bartomeu i, com mana la tradició, plantes d’alfabagueres, bellveures i coleus donen la nota de colorit a una imatge venerada. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a