Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   03:23
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
La missa solemne que s'ha celebrat avui dematí.
15/08/2019 | 12:30
Biniaraix viu les seves festes
SaVeu

El llogaret de Biniaraix es troba en plena celebració de les seves festes dedicades a la Mare de Déu d'Agost. Des d'ahir a la nit s'està desenvolupant el programa d'actes que ha preparat l'associació de veïnats.

La missa solemne que ha concelebrat el rector Marià Gastalver i l'homenatge als majors que resideixen a Biniaraix han estat els actes més destacats de la jornada matinal d'aquest dijous. Les Valentes Dones i els batles de Sóller i Fornalutx, Carles Simarro i Francesc Marroig, respectivament, han presidit la cerimònia.

Avui capvespre continuaran els actes amb un torneig de truc, un castell inflable per a infants i un taller d'acrobàcies de circ a càrrec de "Circo Rithmoon". Ja el vespre, la Coral de la Tercera Edat de Sóller farà un concert a la Parròquia i Estol de Tramuntana oferirà una ballada a la Plaça.

Demà divendres es celebrarà la cinquena edició de la Nit de l'Art de Biniaraix. Els artistes muntaran les seves paradetes a partir de les 19 hores.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a