Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 23 d'octubre de 2020   |   02:12
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
Un dels primers actes, celebrat el passat cap de setmana.
26/07/2019 | 08:38
Cap de setmana de festes als Estiradors
SaVeu

Les festes dels Estiradors d’enguany començaren dissabte passat a la plaça del barri amb el taller “Trobada de Petits Pintors”. Un taller on els més petits pogueren pintar i decorar el seu propi cartell de les festes dels Estiradors. En haver acabat, es va procedir a l’entrega d’obsequis als participants i un petit berenar. Mentrestant, els infants també pogueren gaudir d’un castell inflable per pegar bots instal·lat a la plaça.

Els actes seguiren aquest dilluns amb l’adornament dels carrers. La trobada va ser a les 18 hores a la plaça dels Estiradors.

La comissió de festes dels Estiradors, formada per Maria Àngels Santos, Toni Miquel, Jeroni Martí, Tolo Martí i Toni Socias, entre altres, han estat els encarregats d’organitzar les festes d’enguany. Unes festes que comencen avui capvespre amb els Xeremiers i les Valentes Dones 2019 a la plaça dels Estiradors.

També hi haurà un torneig de petanca a les pistes del local de la tercera edat i un sopar a la fresca pels socis i col·laboradors amb una degustació de coques dels mateixos veïns i veïnes. Tot seguit, cap a les 22 hores hi haurà un concurs de karaoke amb importants premis.

Els actes seguiran demà dematí amb una cursa popular i el capvespre amb el XVII Campionat de Truc, activitats per als més petits,i l’actuació d’”Estrellas Doradas”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a