Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de febrer de 2020   |   02:30
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
L'acte s'ha celebrat avui dematí a l'Ajuntament
15/07/2019 | 15:54
La Policia consolida la plantilla
saveu.cat

Un total de setze agents han pres possessió avui del seu lloc de feina com a funcionaris en pràctiques de la Policia Local. Transcorreguts sis mesos del seu nomenament passaran a ser funcionaris de carrera a tots els efectes.

El nomenament serveix per consolidar la plantilla, acabar amb la interinitat i donar estabilitat als agents. Dos dels agents passen a ser oficials de la Policia Local de Sóller, mentre que els 14 restants passen a ser policies. Fins ara, les places que ocupaven eren en règim interí.

La sala de plens de l'Ajuntament ha acollit l'acte de nomenament dels nous funcionaris, que s'ha duit a terme amb la presència del batle Carles Simarro i del seu antecessor en el càrrec, Jaume Servera, per haver estat l'impulsor del procés de consolidació laboral de la Policia.

Simarro ha assegurat que a partir de l'any 2021 l'Ajuntament treballarà per l'equiparació salarial dels policies per tal d'igualar-los a la mitjana i evitar la mobilitat cap a altres municipis de les illes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a