Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 1 d'octubre de 2020   |   00:42
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Els treballs varen començar dimarts.
12/07/2019 | 10:34
L'aparcament del Port obrirà dilluns
saveu.cat

Des de dimarts estan en marxa les obres d’adequació d’un terreny al Port perquè es convertesqui en aparcament públic que, en teoria, demà quedarà operatiu.

Els treballs d’adequació es realitzen al solar que l’Ajuntament va llogar a uns particulars el qual confronta amb la rotonda del túnel de Sa Mola. L’accés es fa pel carrer de la Torre Picada.

Segons ha informat el regidor de Governació, Carlos Darder (PP), els treballs “van a bon ritme i podrien estar enllestits el dissabte o el dilluns; per tant esperam poder obrir el dilluns o, fins i tot, podria ser que el diumenge”. La inversió que hi realitza l’empresa pública Sóller 2010 apuja a uns 10.000 euros, que consisteixen en realitzar un tancament perimetral en reixa i realitzar alguns treballs de millora al paviment.

El recinte ocupa una superfície de 2.000 metres quadrats que tendrà una capacitat per a uns seixanta turismes. El recinte estarà regulat per zona blava i per això Sóller 2010 hi instal.larà un parquímetre perquè els seus usuaris puguin expedir el tiquet.

El solar va ser llogat ja fa més de dos mesos per un període de sis, pels quals el municipi abonarà un lloguer de 6.000 euros. Els treballs s’han retardat perquè Sóller 2010 no trobava empreses per executar les obres, han explicat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a