Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:26
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Imatge de la sessió constitutiva de la corporació
01/07/2019 | 16:13
PP-Cs negocien amb el Pi els horaris dels plens
saveu.cat

L'equip de govern municipal del PP i Cs han mantengut avui una reunió amb el regidor del Pi per intentar tancar un acord sobre els horaris del plenaris, que precisament aquest dijous s'aprovarà en una sessió extraordinària.

Segons han informat fonts municipals, en la reunió que han mantengut Carlos Simarro, Sebastià Aguiló i Jaume Bestard, l'equip de govern ha presentat la proposta de celebrar les sessions ordinàries els dimecres dels mesos imparells a partir de les 10 hores del dematí. Aquesta opció, de fer-los el dematí, compta amb el rebuig de totes les forces d'esquerres de l'oposició. 

El Pi preveu mantenir una reunió interna del seu comitè local per determinar quina serà la seva postura definitiva de cara, precisament, al ple de dijous que determinarà quin horari es fixa finalment. Jaume Bestard ha afirmat que la proposta del pacte de govern "està en estudi", mentre que Carlos Darder, ha afirmat que "les negociacions van per bon camí".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a