Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:37
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Un dels 'picaderos' està situat al far de Muleta.
14/06/2019 | 09:00
Un mapa situa al Port de Sóller dos 'picaderos'
J.M.

Mispicaderos.com és un nou web que serveix per localitzar damunt el mapa llocs on anar a mantenir relacions íntimes de parella a l’aire lliure. En els mapa de “picaderos” d’aquest web hi apareixen dos punts de Sóller que es localitzen al Port.

A Mallorca es localitzen 116 punts, dels quals 71 es localitzen a Palma. En el cas de Sóller, els dos llocs que indica el web són la urbanització de Muleta II on la solitud d’uns carrers sense urbanitzar garanteixen la intimitat per a la parella. L’altra emplaçament s’ubica al far del Cap Gros de Muleta, on l’aparcament que té annex s’erigeix com un “picadero” per anar-hi en parella.

De la urbanització un comentari assegura que “és un lloc perfecte on es veu tota la badia”, mentre que de la zona del far s’explica que “és poc encertat perquè més d’un s’hi ha trobat”. El mapa dels “picaderos” abasta tot Espanya, així que si un ha de viatjar mispicaderos.com pot convertir-se en una eina útil si el que cerca són llocs a l’aire lliure amb certa intimitat.

En el cas de Mallorca, la majoria d’aquests llocs es localitzen en el terme de Palma. N’hi ha de tota casta i per als gustos de tots.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a