Diari digital de la comarca de Sˇller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   23:59
 
Enquesta  
Han dĺacceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superÓvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
El Pi decidirÓ demÓ en el seu comitŔ local
10/06/2019 | 16:36
DemÓ es resol la inc˛gnita
saveu.cat

Hi haurà pacte cap a la dreta? Cap a l'esquerra? O un govern en minoria? La pregunta quedarà contestada, almenys de forma parcial, a partir de demà, un dia en el que el Pi ha convocat el seu comitè local i afiliats per sotmetre a votació si pacta amb PP i Cs per una banda, amb Més, PSOE i UP per altra o bé opta per quedar-se a l'oposició facilitant un govern del PP en minoria.

La situació política a Sóller fruit del resultat de les eleccions és el tema més recorrent aquests dies després que el Pi li hagi donat un alicient extra que, en qualsevol cas, quedarà resolt el 15 de juny amb el plenari de constitució del consistori. Aquest dia o bé sortirà un batle amb majoria absoluta o bé es proclamarà aquell que representi la formació política més votada.

Els regionalistes tenen la clau de la governabilitat amb el seu únic regidor. A partir de demà s'aclariran els dubtes que actualment planegen sobre el futur polític de Sóller quan el Pi sotmeti a votació cap on decanta la balança. Tots les mirades estan posats en Jaume Bestard, el regidor del partit regionalista.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a