Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:24
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
El carrer entra en obres aquests dies
10/06/2019 | 16:23
Sa Mar entra en obres aquesta setmana
saveu.cat

Molt possiblement a partir de demà el carrer de Sa Mar entrarà en obres. Sigui com sigui, l'Ajuntament confia que dins aquesta setmana el carrer es sotmetrà a obres per millorar el paviment en el tram comprès entre Rectoria i Bauzà.

El regidor en funcions d'Infraestructures, Andreu Castanyer, ha informat que els treballs podrien arrancar a partir de demà ja que l'obra ja té tots els beneplàcids administratius perquè puguin arrancar. L'empresa encarregada d'executar aquesta actuació també realitzarà una altra obra, que consistirà en construir una passarel.la per damunt el torrent de Fornalutx en el punt que el travessa l'avinguda d'Astúries. Precisament aquests dies l'Ajuntament ha rebut l'autorització administrativa per part del Govern per realitzar aquesta obra. Segons Castanyer, amb aquesta autorització l'empresa començarà a realitzar els dos treballs que té adjudicats amb l'Ajuntament i ho farà pel carrer de Sa Mar.

L'obra consistirà en elevar la plataforma per on circulen els vehicles a l'altura de les voreres. El paviment es cobrirà de llambordes seguint un estil que ja s'ha realitzat a altres carrers com el de Sa Lluna o Sant Jaume.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a