Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   13:59
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Les eleccions deixaren un panorama polític incert
03/06/2019 | 16:15
El Pi: 'Res decidit'
saveu.cat

Sóller entra en una nova setmana de negociacions i contactes amb la finalitat d'intentar formar govern després que les eleccions municipals de la setmana passada deixassin un panorama sense una majoria que permeti la governabilitat sense suport d'altres formacions polítiques.

El Pi és la força política clau que té a les seves mans la governabilitat de l'Ajuntament de Sóller. El seu regidor electe, Jaume Bestard, ha explicat que les negociacions es troben en el mateix punt en què quedaren la setmana passada després que els regionalistes mantenguessin contactes amb la resta de formacions polítiques presents al nou consistori. En aquest sentit, el regidor electe ha afirmat que "a hores d'ara no hi ha res decidit". 

El Pi mantendrà aquests dies una reunió interna del seu comitè local en la qual es posaran damunt la taula els diferents programes electorals dels partits que han concorregut als comicis municipals. A partir d'aquí la formació regionalista haurà d'anar desflorant la margalida cap a tres escenaris diferents: formar govern amb el PP i Cs, formar-lo amb els partits d'esquerres o bé deixar governar la llista més votada, en aquest cas el PP.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a