Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:19
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Ramis i Capó durant la cursa disputada ahir.
03/06/2019 | 09:46
Ramis i Capó guanyen el Desafío FAS
SaVeu

Damià Ramis i Miquel Capó creuaren ahir junts la línia d'arribada de la III Desafío FAS. Ambdós es convertiren en els guanyadors d'una edició marcada per la calor i les elevades temperatures que es registraren durant tot el recorregut.

Ramis i Capó es presentaren a la línia d'arribada situada sobre el moll comercial del Port de Sóller en un temps de 3:45:51. Ho feren després de superar els 43 quilòmetres d'un recorregut que va enllaçar en un itinerari d'anada i tornada el Port de Sóller amb el cim del Puig Major.

Bel Calero, situada a la posició 21 de la general, va ser la primera classificada en la categoria femenina després de completar el recorregut en un temps de 4:30:44.

Els millors sollerics classificats foren Jordi Moragues (onzè classificat) i Andreu Borràs (tretzè classificat).

L'edició d'enguany també estrenava una cursa més curta entre el Port, Fornalutx i retorn novament al Port. Aquesta modalitat va ser guanyada per Miquel Àngel Capó (1:05:11) en categoria masculina i per Guida Pons (1:23:48) en categoria femenina.

Els millors sollerics classificats en aquesta prova de 17 quilòmetres foren els germans Joan i Rafel Torrens que es classificaren a la tercera i quarta posició, respectivament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a