Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   12:51
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Un votant a les passades eleccions generals.
26/05/2019 | 09:01
Arranca una decisiva jornada
saveu.cat

A aquesta hora acaben d'obrir els 9 col.legis electorals en els que un total de 10.249 sollerics podran exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals, insulars, autonòmiques i europees.

Les 18 meses de votació habilitades a Sóller romandran obertes fins a les 20 hores del vespre, moment en què arrancarà l'escrutini. El recompte de vots començarà comptant les paperetes de les eleccions europees (els resultats del qual no es donarà a conèixer fins a les 23 hores de la nit), li seguirà el de les municipals i conclourà amb l'escrutini de les paperetes de les autonòmiques i insulars.

A les 8 hores del dematí s'han constituït les meses amb un president i dos vocals. Cada un d'aquests components percebran una dieta de 65 euros i al llarg del dia rebran diversos panets i begudes per reposar forces. Tendran el suport de funcionaris municipals que s'encarregaran de transmetre les dades de participació (a les 14 i 18 hores) així com el resultat de l'escrutini. Tots els col.legis electorals estaran vigilats per agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local en el desplegament habitual d'una jornada d'eleccions.

Els candidats a batle exerciran el seu dret de vot al llarg d'aquest dematí. A Sóller concorren set candidatures per formar el que serà el consistori de la desena legislatura.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a