Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:38
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Es farà un seguiment especial a través de les xarxes.
25/05/2019 | 10:50
La nit electoral, minut a minut
SaVeu

El setmanari Veu de Sóller desplegarà tots els seus mitjans per seguir d'aprop l’evolució de la jornada de votació que tendrà el moment més apassionant a partir que es comencin a conèixer els primers resultats de les eleccions municipals. Serà el moment en què començarà a funcionar el que aquest setmanari ha batejat com el “Regidòmetre”, un comptador que anirà detallant la composició del nou consistori a mesura que vagi transcorrent l’escrutini.

De forma gràfica i senzilla el “Regidòmetre” anirà variant a mesura que es vagin coneixent els resultats procedents de les taules de votació, als quals se’ls anirà aplicant la Llei d’Hondt per traduir els vots totals en número de regidors.

L’evolució de l’escrutini es podrà seguir a través del web d’aquesta casa, www.saveu.cat, com a través dels perfils de Facebook i Instagram. El “Regidòmetre” començarà a funcionar a partir que es coneguin els primers resultats de les municipals. Cal recordar que l’escrutini arrancarà amb el recompte de vots al Parlament Europeu. Després li seguirà el recompte de vots a les municipals i la nit electoral acabarà amb l’escrutiti de vots a les urnes insulars i autonòmica respectivament.

Al llarg de la jornada de votació, el digital de Sa Veu anirà fent un seguiment de les incedències que es vagin registrant i amb les instantànies que recolliran el moment en què cada candidat a batle deposita el seu vot. A partir de les 14 i les 18 hores es donarà informació detallada de l’evolució del percentatge de participació. Al final de la jornada, ja ben entrada la nit, Sa Veu informarà dels resultats en clau municipal de les eleccions europees, insulars i autonòmiques respectivament.

Veu de Sóller fa una aposta decidida per mantenir informats els seus lectors al llarg de la decisiva jornada electoral que es presenta aquest diumenge. Tota la informació quedarà recollida a la propera edició en paper del proper divendres.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a