Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 1 de juny de 2020   |   07:37
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Els especialistes amb el maneig de la pedra, treballant en el paviment.
04/05/2019 | 09:02
Arranca l'empedrat de Biniaraix
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller ha posat en marxa les obres de renovació de l’empedrat de Biniaraix, un llogaret on el municipi invertirà un total de 60.000 euros. L’inici dels treballs ha anat precedit per controvèrsia sobre el tipus de paviment que es construirà en un nucli que està catalogat com a Bé d’Interès Cultural (BIC).

Els treballs han començat aquests dies pel carrer de Sant Guillem, on es refan diversos trams del paviment de pedra. També es renoven les juntes per tal que el trispol sigui més homogeni per als vianants.

Les obres més conflictives es duran a terme a la plaça de la Concepció. L’Ajuntament i l’empresa concessionària dels treballs han realitzat diverses proves d’empedrat amb diferents tipus de materials per tal de triar el que més s’adeqüi a l’entorn rural de Biniaraix. El regidor d’Infraestructures, Andreu Castanyer (Més), ha informat que finalment s’ha donat amb el model d’empedrat que substituirà l’actual de la plaça, “tot i que estem pendents que Patrimoni de Consell ens doni el vistiplau”. La realització de diverses proves d’empedrat respon a les crítiques abocades per alguns veïnats de la zona, disconformes amb l’actuació.

El regidor convocarà en els pròxims dies als veïns del llogaret a una reunió informativa per explicar el projecte que s’executa i per aclarir els dubtes i recels que ha causat l’obra.

D’altra banda, l’Ajuntament ha decidit posposar per després de les eleccions municipals les obres de renovació del paviment en un tram del carrer de sa Mar, on s’hi invertiran 60.000 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a