Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 1 de juny de 2020   |   06:43
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Agruparà els empresaris del polígon de Son Angelats.
03/05/2019 | 08:58
Una nova associació d'industrials
SaVeu

Empresaris i industrials del polígon de Son Angelats han constituït una associació per unir esforços i reivindicar a l’administració millores al recinte industrial, com ara la creació de places d’aparcament.

L’Associació d’Empresaris del Polígon Son Angelats s’ha constituït per reclamar a les administracions millores per al principal equipament industrial del municipi i, especialment, després d’una sèrie d’actes vandàlics que han ocorregut al polígon darrerament. Un d’ells va ocórrer fa poc, quan en una nau en obres uns lladres varen sostreure bona part de la instal.lació elèctrica.

Aparcament i més seguretat

La junta directiva està formada per Generós Cortès com a president, que l’acompanya Martí Munar en el càrrec de vicepresident i Vicenç Bisbal com a tresorer. La resta d’empresaris instal.lats al parc industrial formen part de la directiva com a vocals.

Segons ha explicat Generós Cortès, una de les finalitats de l’entitat “és reivindicar més seguretat al polígon, especialment després dels darrers robatoris que s’han produït”. Però a més de major presència policial, la nova associació reivindica la creació d’un aparcament destinat als treballadors. Per això proposaran que l’Ajuntament assolesqui un conveni amb el Ministeri de l’Interior per utilitzar el solar destinat al quarter de la Guàrdia Civil com a aparcament temporal.

Una altra reivindicació té relació amb els accessos al polígon. L’associació demanarà al Consell una millora a carretera de Deià a la bifurcació que condueix bé cap a Son Angelats o en direcció cap a Deià. En aquest punt els tràilers de gran tonantge no hi poden circular degut a la falta d’amplada de la calçada. La nova associació remetrà properament un escrit a l’Ajuntament de Sóller en el que recollirà totes les demandes que s’ha fixat com a objectius prioritaris.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a