Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 4 de juny de 2020   |   12:58
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
La publicació presentada per Sóller Vall Verda.
03/05/2019 | 08:56
17 propostes electorals verdes
SaVeu

La plataforma Sóller Vall Verda ha presentat el document “Propostes per una vall verda” que reuneix desset iniciatives que l’entitat farà arribar a les formacions polítiques que es presenten a les eleccions.
Les propostes abracen matèries com els residus, el transport, l’agricultura, l’energia i la qualitat de l’aire, que han que han quedat recollides en una revista que s’entregarà als partits polítics.

L’elaboració d’aquestes propostes és fruit del treball que han realitzat els components de Sóller Vall Verda a través d’enquestes, reunions, taules informatives i debats que s’han realitzat al llarg dels darrers quatre mesos.

Segons informa la plataforma, el document definitiu es donarà a conèixer durant les dues properes setmanes, que coincideixen amb la campanya electoral, a través de les xarxes socials. També es recolliran “les valoracions i les reaccions de cadascú”, assenyala un comunicat, en el que també apunta que “encara que a simple vista semblen temes mediambientals, seria un error aïllar la qualitat del nostre entorn d’altres sectors”.

Entre les propostes que recull el treball, es suggereix la introducció de la recollida de residus porta a porta, establir un servei de recollida de podes, limitar la velocitat al centre històric als 20 quilòmetres per hora o crear un servei de microbús entre Sóller i el Port. Sóller Vall Verda anima a què es fomenti l’ús d’energies renovables, facilitar l’autoconsum, realitzar mesuraments de la qualitat de l’aire, potenciar el producte local o crear un banc de terra, entre d’altres propostes que recull el document.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a