Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 1 de juny de 2020   |   07:26
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
El vial que ha canviat de nom
29/04/2019 | 16:16
Camins que donen peu a la confusió
saveu.cat

El llistat de carrers i camins de Sóller presenta algunes anomalies que poden donar peu a la confusió, especialment entre les persones que no són de Sóller. La setmana anterior el ple de l’Ajuntament va subsanar una d’aquestes situacions eliminant el nom de Vial 60 de Can Calós, perquè també existeix un altre camí que es denomina també de Can Calós. El primer d’ells ara ha passat a dir-se de Can Trius per acabar amb un problema, que es fa especialment patent en la distribució de cartes a través del correu postal.

El de Can Calós no és l’únic exemple. A Sóller hi ha el carrer de Tamany i el camí de Can Tamany. Per un que no és coneixedor de la geografia urbana del municipi fàcilment es pot equivocar. En la mateixa situació es troben els veïnats del Camí de Son Bou i els que resideixen al Camí den Bou, dos carrers que estan molt allunyats però que, a la pràctica, comparteixen pràcticament el mateix nom.

L’Ajuntament té damunt la taula (a hores d’ara paralitzat) canviar el nom del carrer 18 de novembre de 2005 pel de Maria Mayol, però resulta que a pocs metres ja existeix un passatge particular amb la mateixa denominació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a